Zeige Ergebnis 1 bis 6 von 6

Thema: Email not sending

  1. #1
    Registriert seit
    05.07.2014
    Ort
    Phuket
    Beiträge
    55

    Standard Email not sending

    Hi

    I used to receive regular email reports at 0630 every morning from the profilux.

    Since updating to the new firmware this has stopped, nor do I receive an email to warn me of an alarm. I've checked all the settings and they've not changed .. any suggestions why this has happened or any solutions?

    Thanks

    Rob
    If you're not living life on the edge then you're taking up too much space!

  2. #2
    Registriert seit
    18.02.2009
    Ort
    Kaiserslautern
    Beiträge
    7.644

    Standard

    did you perform a hard-reset (power-cycle) after updating?
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  3. #3
    Registriert seit
    01.03.2013
    Beiträge
    362

    Standard

    We have tested the email sending in FW 6.02 - 6.11 and couldn't find any problems. If you are still having some problems, please read this thread.
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  4. #4
    Registriert seit
    30.06.2013
    Beiträge
    111

    Standard

    Zitat Zitat von Matthias Beitrag anzeigen
    did you perform a hard-reset (power-cycle) after updating?
    How do you perform the "hard-reset"?


    Sent from my iPad using Tapatalk HD

  5. #5
    Registriert seit
    21.06.2011
    Ort
    South Florida
    Beiträge
    815

    Standard

    Just turn power supply off. Then re power the unit

  6. #6
    Registriert seit
    08.03.2013
    Ort
    Garbsen - Hannover
    Beiträge
    28

    Standard

    I have the same problem.

    Power off, waiting 1min. - power on. After this the emails report are ok.

Stichworte

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •