Zeige Ergebnis 1 bis 7 von 7

Thema: PLM-PWC using Exp Box

  1. #1
    Registriert seit
    21.06.2011
    Ort
    South Florida
    Beiträge
    788

    Standard PLM-PWC using Exp Box

    Can I add the expansion card to the Exp box or does it need to be directly to the P3?

  2. #2
    Registriert seit
    06.02.2012
    Beiträge
    2.020

    Standard

    The Firmware of the ExBox doesn't support this card yet, so you should add it into the PL at the moment.

  3. #3
    Registriert seit
    21.06.2011
    Ort
    South Florida
    Beiträge
    788

    Standard

    Ok.
    Thank you.

  4. #4
    Registriert seit
    07.03.2013
    Ort
    Jaen
    Beiträge
    108

    Standard

    When you have estimated that supported the expansion box the PLM-PWC

  5. #5
    Registriert seit
    18.02.2009
    Ort
    Kaiserslautern
    Beiträge
    7.623

    Standard

    this is very difficult and much reprogramming is required, unfortunately I can't give you a date by now
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  6. #6
    Registriert seit
    08.04.2009
    Beiträge
    265

    Standard

    Any idea when the wireless card can be used on expansion box?? its been a year since requested. you would think this should have been done before release.
    My profilux has no more free slots, so i need to add to the expansion box.
    Geändert von reef (01.01.2015 um 05:07 Uhr)

  7. #7
    Registriert seit
    30.06.2013
    Beiträge
    111

    Standard

    An old thread, but I have the same question...

    I have tried to find a changelog file for the firmware update, but no luck.

    I am ready to buy several mitras if this works, if not, I will consider something else. Im not willing to run a USB cable trough several rooms and down to the basement where the P3 is located.
    Geändert von keneil01 (19.07.2016 um 23:36 Uhr)

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •