Seite 1 von 5 123 ... LetzteLetzte
Zeige Ergebnis 1 bis 10 von 47

Thema: thunderstorm - whites stick on

  1. #1
    Registriert seit
    08.02.2010
    Beiträge
    75

    Standard thunderstorm - whites stick on

    Either since I upgraded software or upgrades to the sol blues, when I run a thunderstorm, the white lights "stick" on after a lightning strike. They turn on and off, then the whites stay on for a few seconds longer and shut off at different intervals (one AI may be on for a few seconds, then a few seconds later another AI's white shuts off)

    And then, sometimes, the white just "sticks" on....

    Any ideas?

  2. #2
    Registriert seit
    21.06.2011
    Ort
    South Florida
    Beiträge
    796

    Standard

    + 1
    Same has been going on here since the upgrade.

  3. #3
    Registriert seit
    15.05.2010
    Ort
    Waynesville, North Carolina USA
    Beiträge
    463

    Standard

    What version are you currently running and what did you upgrade from?

  4. #4
    Registriert seit
    21.06.2011
    Ort
    South Florida
    Beiträge
    796

    Standard

    I am currently running 5.10. It's been going on since I updated from 5.7 to 5.10.
    Not a big deal, but it's not like it was before.

  5. #5
    Registriert seit
    08.02.2010
    Beiträge
    75

    Standard version

    Same here, upgraded to the latest version.
    The whites do not just flash on and off - some of them will flash on and off quickly, but others will come on, stay on for 5-10 seconds, then go off. Sometimes they just stay on at full brightness and won't change until the lighting scheme changes.
    Any ideas?

  6. #6
    Registriert seit
    08.02.2010
    Beiträge
    75

    Standard

    Any idea?

  7. #7
    Registriert seit
    21.06.2011
    Ort
    South Florida
    Beiträge
    796

    Standard

    I guess NO ANSWERS????

  8. #8
    Registriert seit
    08.02.2010
    Beiträge
    75

    Standard

    Here's a video of it happening...
    http://youtu.be/GcGupeOz1dU

  9. #9
    Registriert seit
    15.05.2010
    Ort
    Waynesville, North Carolina USA
    Beiträge
    463

    Standard

    Zitat Zitat von samyueru Beitrag anzeigen
    Here's a video of it happening...

    No doubt about it something's not configured right. Hopefully one of the support will see this and reply shortly.

  10. #10
    Registriert seit
    21.06.2011
    Ort
    South Florida
    Beiträge
    796

    Standard

    I agree. And its only been going on since last update.
    Awaiting answers.

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •