Seite 1 von 4 123 ... LetzteLetzte
Zeige Ergebnis 1 bis 10 von 34

Thema: 5.11 Firmware and Remote Access

  1. #1
    Registriert seit
    24.08.2011
    Beiträge
    18

    Standard 5.11 Firmware and Remote Access

    Hi guys,
    Can you confirm that the 5.11 firmware did not break the profilux remote access through the webserver? I updated my firmware 5.10 to 5.11 last night and couldn't use the remote access. The page was working but I couldn't turn on/off any of the switches.
    I had to downgrade back to 5.10.

  2. #2
    Registriert seit
    25.09.2009
    Beiträge
    62

    Standard

    Just tried it on mine, FW 5.11, all switches can be operated.

  3. #3
    Registriert seit
    24.08.2011
    Beiträge
    18

    Standard

    hmm...okay. Will try it again.

  4. #4
    Registriert seit
    25.09.2009
    Beiträge
    62

    Standard

    I'm accessing it through a PC, don't know if this makes a difference to what you are using for access or not.


    Edit, I can also access it through my phone & change switches to on/off.
    Geändert von rattters (26.09.2011 um 22:32 Uhr)

  5. #5
    Registriert seit
    24.08.2011
    Beiträge
    18

    Standard

    Yeah, it was both through my PC and my phone. I will give it another shot.

  6. #6
    Registriert seit
    30.05.2011
    Beiträge
    44

    Standard

    Zitat Zitat von this is me Beitrag anzeigen
    Hi guys,
    Can you confirm that the 5.11 firmware did not break the profilux remote access through the webserver? I updated my firmware 5.10 to 5.11 last night and couldn't use the remote access. The page was working but I couldn't turn on/off any of the switches.
    I had to downgrade back to 5.10.
    same here, I hv downgraded to 5.10 to fix the issue.

  7. #7
    Registriert seit
    14.10.2009
    Beiträge
    84

    Standard

    I can't change the switch status either.....Is anyone else's console page in German? The top menu tab says Console but the page itself Comes up as Konsole and all text is in German....the rest of the web server pages are in English. Regards, Andy

  8. #8
    Registriert seit
    24.08.2011
    Beiträge
    18

    Standard

    Andy,
    That's the exact problem I have. And it doesn't matter which browser I use either. Explorer, Firefox, and Safari all the same.
    Geändert von this is me (27.09.2011 um 19:43 Uhr)

  9. #9
    Registriert seit
    30.05.2011
    Beiträge
    44

    Standard

    should be bug on 5.11, not able to control on iPhone apps as well.

  10. #10
    Registriert seit
    18.02.2009
    Ort
    Kaiserslautern
    Beiträge
    7.632

    Standard

    we will check this, but give us some time, the person who is responsible for the firmware is in vacation soon ...
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •