Seite 1 von 3 123 LetzteLetzte
Zeige Ergebnis 1 bis 10 von 28

Thema: Vortech ecosmart update

  1. #1
    Registriert seit
    20.12.2010
    Beiträge
    11

    Standard Vortech ecosmart update

    Right after taking me till this morning 2am to figure out that I have to update the vortech controller through the PAB update I have finally got it up and running and gives me firmware 1.01 rf 1.02 and interface 1.02. I updated the ecosmart firmware via the controller to 1.06 but it now tells me both pumps are version 2.02 and doesnt give me the status or what type of pump.

    Can anyone help, is this correct or do I need to change something?

    I am using PLC 5.09 and firmware 5.09
    Geändert von jumboswart (03.06.2011 um 08:23 Uhr)

  2. #2
    Registriert seit
    07.06.2009
    Beiträge
    738

    Standard

    did you try a PAB reset ?

    PAG resetting sometimes helps with getting the right FW versions after a flash

  3. #3
    Registriert seit
    20.12.2010
    Beiträge
    11

    Standard

    Zitat Zitat von Blahenazo Beitrag anzeigen
    did you try a PAB reset ?

    PAG resetting sometimes helps with getting the right FW versions after a flash
    Will check to see if that works thanks

  4. #4
    Registriert seit
    12.05.2010
    Beiträge
    339

    Standard

    2 of my pumps say 1.6, another one says 2.01 and then another says 2.02 haha but it hasn't been a problem for me, I would have no idea on how to update the pumps to 2.02

  5. #5
    Registriert seit
    20.12.2010
    Beiträge
    11

    Standard

    Ok so I found out the MP 60's come with firmware 2.01 and the profilux vortech controller just updated them to 2.02 and they are working. What I am now wondering is why the type shows unknown and there is no status?


  6. #6
    Registriert seit
    12.05.2010
    Beiträge
    339

    Standard

    I have 5 mp40 and none of them show a status but all show type

  7. #7
    Registriert seit
    20.12.2010
    Beiträge
    11

    Standard

    Zitat Zitat von richard.mayo Beitrag anzeigen
    I have 5 mp40 and none of them show a status but all show type
    They work so I suppose I shouldnt complain

  8. #8
    Registriert seit
    14.10.2009
    Beiträge
    85

    Standard

    I have the same issue, I have just connected my MP60 and updated the firmware to 2.2 but still see the Type unknown and status blank - any ideas as this was one of the reasons why I wanted the controller, to be able to monitor the pump status. Regards, Andy

  9. #9
    Registriert seit
    25.09.2009
    Beiträge
    62

    Standard

    Try powering off the pumps for a couple of minutes, then reconnect the power to them so the PAB module has to 'look' for them again.

  10. #10
    Registriert seit
    14.10.2009
    Beiträge
    85

    Standard

    It didn't work for me Mark

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •