Results 1 to 6 of 6

Thread: GHL Control Center 1.1.4.1 - Pump group problem

  1. #1
    Join Date
    30.01.2014
    Posts
    15

    Default GHL Control Center 1.1.4.1 - Pump group problem

    Hi !

    I have update my Profilux 3.1 T to 1.1.4.1 .

    Go to Extras / pump groups . I see the programs have new interface , here i hit the edit button , and the program its exited ..no error message, just closed .

    1.jpg

  2. #2
    Join Date
    10.10.2013
    Posts
    762

    Default

    Hi,

    Unfortunately this problem was not detected during our internal tests.
    It could be related to your specific settings.
    Could you post an uncut screenshot?
    Otherwise, it would probably be better to open a support ticket to which you can attach the backup of your settings to help identify the problem.

    Gaël
    No support or warranty issues over PM!
    Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.

    Creating a support ticket
    For support or warranty issues, create a support ticket by clicking here.

  3. #3
    Join Date
    30.01.2014
    Posts
    15

    Default

    Sure, here its the picture.
    Exits both in groups 1 and 2 . and also from empty groups 3-8.


    1.jpg
    2.jpg
    Last edited by Sygnus; 30.12.2022 at 20:32.

  4. #4
    Join Date
    10.10.2013
    Posts
    762

    Default

    Thank, but I can't reproduce the problem from the screenshots settings.
    No problem with other pump groups?
    In this case I advise you to use them and leave aside the problematic groups while waiting for the resolution of the problem.

    Please open a support ticket (guest login) and provide your settings file there:
    https://www.aquariumcomputer.com/sup...ets-enquiries/

    Gaël
    No support or warranty issues over PM!
    Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.

    Creating a support ticket
    For support or warranty issues, create a support ticket by clicking here.

  5. #5
    Join Date
    30.01.2014
    Posts
    15

    Default

    I have probelm with all 8 group . it exits at each one .

    I open the ticket.

    Thank You for the help !

    Dani

  6. #6
    Join Date
    10.10.2013
    Posts
    762

    Default

    Ok, thank.

    According your settings, this problem is caused by using special characters as pump program template name.

    Will be fixed for next GCC. We're sorry for this.

    Gaël
    Last edited by Gael; 09.01.2023 at 14:12.
    No support or warranty issues over PM!
    Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.

    Creating a support ticket
    For support or warranty issues, create a support ticket by clicking here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •