Results 1 to 6 of 6

Thread: I close the app and my devices are gone.

  1. #1
    Join Date
    08.08.2021
    Posts
    1

    Ausrufezeichen I close the app and my devices are gone.

    I’ve gone through the set up 2 time. After i close the app the p4 is gone. I’m seriously about to lose my. I don’t know what firmware and I don’t know where to find it.

    Thanks GHL

  2. #2
    Join Date
    27.05.2015
    Posts
    2,406

    Default

    This is a known issue which affects only iOS users and is being worked on. In the meantime, you still have many connectivity options at your disposal and should not prevent you from proceeding with setup.
    GCC, Web interface and myGHL (if device is already added to your account).

    The P4 firmware info is displayed during the bootup phase.
    No support or warranty issues over PM!
    Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.

    Creating a support ticket
    For support or warranty issues, create a support ticket by clicking here.

  3. #3
    Join Date
    10.10.2013
    Posts
    539

    Default

    Try updating ios device to IOS 14.7.1, I see this problem with IOS 14.4.1 and seem fixed since update to 14.7.1
    Last edited by itsmorefun; 10.08.2021 at 18:32.

  4. #4
    Join Date
    21.06.2011
    Location
    South Florida
    Posts
    823

    Default

    Quote Originally Posted by itsmorefun View Post
    Try updating ios device to IOS 14.7.1, is see this problem with IOS 14.4.1 and seem fixed since update to 14.7.1
    I am having the same issue and I run 14.7.1 update.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    Join Date
    10.10.2013
    Posts
    539

    Default

    Hi,
    Worked for me and another person, maybe only fixed in French 14.7.1 IOS version.
    On reef2reef forum a person who have access to IOS beta version said was it was fixed with IOS 15 beta.
    Seem to be an IOS issue

    Edit:
    I managed to reproduce the problem only once, it is not systematic, I also have the impression that the more you use the app and the less these problems of loss of the settings of the app occur ... It's complicated to debug ...

    Gaël
    Last edited by itsmorefun; 15.08.2021 at 11:23.

  6. #6
    Join Date
    30.06.2018
    Posts
    48

    Default

    My iPad updated to 14.7.1 the other day and I started having this problem. On a restart, my dashboard would only show Time, Sensors, Feed Pause and Maintenance no matter how many times I set and saved it. I disabled 'save app setting to the cloud' in app settings and its seems to of solved it for me.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •