Zeige Ergebnis 1 bis 9 von 9

Thema: Touch disconnected?

  1. #1
    Registriert seit
    25.08.2009
    Ort
    Sydney
    Beiträge
    90

    Standard Touch disconnected?

    Can some one tell us if this is true? Any substitute?
    Thanks

  2. #2
    Registriert seit
    25.08.2009
    Ort
    Sydney
    Beiträge
    90

    Standard

    (Discontinued) I mean

  3. #3
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    2.254

    Standard

    Yes, the product is discontinued.
    No support or warranty issues over PM!
    Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.

    Creating a support ticket
    For support or warranty issues, create a support ticket by clicking here.

  4. #4
    Registriert seit
    25.08.2009
    Ort
    Sydney
    Beiträge
    90

    Standard

    Zitat Zitat von Vinny Beitrag anzeigen
    Yes, the product is discontinued.
    Any plan for new models? The app is slow and not as practical as the Touch. Sad to see it go.
    Thanks

  5. #5
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    2.254

    Standard

    Perhaps in the future we will have something out.

    App speed is quick if you are connected locally and the signal strength is good. Connection is fastest when connected over the hotspot. Connection speed over myGHL cloud is dependent on local signal strength, internet connection speed of device being used, internet connection signal strength.
    No support or warranty issues over PM!
    Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.

    Creating a support ticket
    For support or warranty issues, create a support ticket by clicking here.

  6. #6
    Registriert seit
    25.08.2009
    Ort
    Sydney
    Beiträge
    90

    Standard

    Zitat Zitat von Vinny Beitrag anzeigen
    Perhaps in the future we will have something out.

    App speed is quick if you are connected locally and the signal strength is good. Connection is fastest when connected over the hotspot. Connection speed over myGHL cloud is dependent on local signal strength, internet connection speed of device being used, internet connection signal strength.
    Hi, I have ProfiLux 3 connected through Lan Ethernet, my internet is fast(fib op) , still it takes time to connect.am using GHL connect 3.13.5 . I think it connect through MyGhl, is there faster way to do it?
    Thanks

  7. #7
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    2.254

    Standard

    Yes, create a local connection in the app. When asked for the host/IP address, type-in the IP address of your P3.

    Add device, select P3, type-in IP address of P3, name connection. As long as your phone or tablet is connected to the same network, it will connect.
    No support or warranty issues over PM!
    Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.

    Creating a support ticket
    For support or warranty issues, create a support ticket by clicking here.

  8. #8
    Registriert seit
    25.08.2009
    Ort
    Sydney
    Beiträge
    90

    Standard

    Zitat Zitat von Vinny Beitrag anzeigen
    Yes, create a local connection in the app. When asked for the host/IP address, type-in the IP address of your P3.

    Add device, select P3, type-in IP address of P3, name connection. As long as your phone or tablet is connected to the same network, it will connect.
    Thanks ,I will try that.
    Hani

  9. #9
    Registriert seit
    25.08.2009
    Ort
    Sydney
    Beiträge
    90

    Standard

    Zitat Zitat von hani Beitrag anzeigen
    Thanks ,I will try that.
    Hani
    Hi, it did work better, still the Touch is difficult to beat, much faster to look at things on the fly and control few things.

    One thing I need to ask is when using the connect App, I can’t save the customised dashboard, when I use the (brush symbol) , the add and delete (garbage can symbol) , the app will not save the set up after you close the App.
    Am not sure if there is away to save.

    Thanks

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •