Zeige Ergebnis 1 bis 10 von 10

Thema: Powerbar 5.1 - PAB PROBLEM

  1. #1
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    130

    Standard Powerbar 5.1 - PAB PROBLEM

    Hello.
    I have a powerbar PAB that no longer works, has searched for it in the GHL computer. Its worked yesterday, has tried to change cable. Is it broken or can it be repaired?


  2. #2
    Registriert seit
    12.04.2015
    Beiträge
    190

    Standard

    check the fuse and use the old cable again.

  3. #3
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    130

    Standard

    The fuse is ok
    When i use the pAB kabel it alarm in the GHL computer and cant find the powerbar


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  4. #4
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.889

    Standard

    If you recently attempted a PAB-device update for another device other than the PB5.1, but left the PB5.1 connected, that will cause this problem. The device received the wrong FW.
    Please follow the emergency PAB-device update steps as shown here:
    https://www.aquariumcomputer.com/kno...r-pab-devices/

  5. #5
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    130

    Standard

    Zitat Zitat von Vinny Beitrag anzeigen
    If you recently attempted a PAB-device update for another device other than the PB5.1, but left the PB5.1 connected, that will cause this problem. The device received the wrong FW.
    Please follow the emergency PAB-device update steps as shown here:
    https://www.aquariumcomputer.com/kno...r-pab-devices/
    Hello
    No update at all in The system

    But if the pab dosent work, i cant do a update ??


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  6. #6
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.889

    Standard

    Did you take a look at the steps?
    The answer to your question is there.

  7. #7
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    130

    Standard

    Not yet i Will test as it says


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  8. #8
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    130

    Standard Powerbar 5.1 - PAB PROBLEM

    [mention]Vinny [/mention]
    Hello now i have Done as it says in the text
    In the last step it says
    Error while transmitting firmwire.

    I have test the both PAB connection


    Skickat från min iPhone med Tapatalk
    Geändert von wrang (24.05.2020 um 09:57 Uhr)

  9. #9
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    130

    Standard

    Now i get this error


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  10. #10
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.889

    Standard

    Make sure you are connected over USB and choosing the "firmware update" button under the PAB-devices section.
    NOT the maintenance section.

    If issue continues, please open a support ticket and provide these details, screenshots, serial number of your PB and sales reciept.

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •