Zeige Ergebnis 1 bis 6 von 6

Thema: GHL Connect and MyGHL looses layout

  1. #1
    Registriert seit
    05.01.2018
    Ort
    Aarhus C
    Beiträge
    91

    Rotes Gesicht GHL Connect and MyGHL looses layout

    Hello GHL & folks

    Both the GHL connect and MyGHL have a nagging tendency to "loose" the the layout after some time, is this the way it is supposed to work ?

    I would prefer to make a layout and then it was kept for future use.

    And perhaps it would be usable with a save / load function ?

    GHL web server at my local P4, first load it looks like this :
    Default.jpg

    Then I customise the layout :
    Custom.jpg

    But after eg. half an hour it return to the initial layout.

    It's the same with MyGHL.

    Another thing, I failed to find the chart on my local web server but its present in the MyGHL

    It would make a lot of sense to me if it was in the local box as well, but maybe there is a technical explanation on this .

    Cheers, Brock
    :ɔ) uʍop ǝpᴉsdn ƃuᴉɥʇʎɹǝʌǝ uɹnʇ oʇ pooƃ sᴉ sǝɯᴉʇǝɯoS

  2. #2
    Registriert seit
    09.11.2017
    Beiträge
    1.336

    Standard

    Normally the adjustments should be saved to the dashboard. Maybe try to disconnect the dashboard directly after changing the settings and then reload the page.

    To use charts via the web interface, enter your myGHL credentials in the app settings.
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  3. #3
    Registriert seit
    05.01.2018
    Ort
    Aarhus C
    Beiträge
    91

    Standard

    Hello Thilo


    I tried to disable the save to cloud function, but it's all the same, setting are also gone after clearing history

    This dump is from my local web server on a static IP, which by default disables the email notification system

    No Charts.png

    Best regards, Brock
    :ɔ) uʍop ǝpᴉsdn ƃuᴉɥʇʎɹǝʌǝ uɹnʇ oʇ pooƃ sᴉ sǝɯᴉʇǝɯoS

  4. #4
    Registriert seit
    09.11.2017
    Beiträge
    1.336

    Standard

    Then probably the webinterface is not up to date. Please try updating it: https://www.youtube.com/watch?v=FJxPdwCqVaM
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  5. #5
    Registriert seit
    05.01.2018
    Ort
    Aarhus C
    Beiträge
    91

    Standard

    I just did before I wrote these threads, but ill double check

    Thanks
    :ɔ) uʍop ǝpᴉsdn ƃuᴉɥʇʎɹǝʌǝ uɹnʇ oʇ pooƃ sᴉ sǝɯᴉʇǝɯoS

  6. #6
    Registriert seit
    18.11.2017
    Beiträge
    67

    Standard

    I had the same at me yesterday. in addition, all settings on the Profilux are lost.
    I have created a ticket for this.

Stichworte

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •