Seite 2 von 2 ErsteErste 12
Zeige Ergebnis 11 bis 17 von 17

Thema: Issue with Expansionbox 2 and digital temp probe

  1. #11
    Registriert seit
    24.01.2011
    Ort
    Bohus, Sweden
    Beiträge
    153

    Standard

    I have now let my test run for nearly a day. Two digital temp probes - one connected to a expansion box 2 and one to PL4. Both P4 and ExpBox2 with the latest firmware. For experimental design see last picture post 4. Sample time 1 minute Temp 1 = digital temp probe P4 and Temp 2 = digital temp probe Exp Box2. The fault signal is only around 1 sec and it is only sometimes you can catch this signal with help of a sample time at 1 minute. The fault time is normally short and it is not always an alarm will be sent out. I got one alarm yesterday at 15:33.


    The graph show two occasions with a faulty temp - both from probe 2 - the ExpBox2.


    I think you have an issue with expbox2 and at least the digital temp.

    Sincerely Lasse

  2. #12
    Registriert seit
    30.03.2011
    Ort
    helsingborg
    Beiträge
    167

    Standard

    I have exactly the same problem. Reads the wrong temp and the alarms. So im sure its a firmware issue.

    Skickat från min G8141 via Tapatalk

  3. #13
    Registriert seit
    24.01.2011
    Ort
    Bohus, Sweden
    Beiträge
    153

    Standard

    At 08:00 I did as you suggested in post 8. The test continue.

    I think there is some issues with the PAB in expBox2 because in two installations at the fish farm with ExpBox 2 - we have plenty of PAB alarms and digital temp alarms. In two similar installations at the same place - but with expbox 1 (no digital temp probe) - nema problema with PAB communication alarms


    In another installation at the maritim museum of Gothenburg with an expansion card for digital temp installed in an expbox1 - nema problema with either temp alarms or PAB communication alarms

    Sincerely Lasse

  4. #14
    Registriert seit
    24.01.2011
    Ort
    Bohus, Sweden
    Beiträge
    153

    Standard

    After a reset last day at 8:00 - things have not been better


    and from 01:27 this night




    Sincerely Lasse

  5. #15
    Registriert seit
    30.03.2011
    Ort
    helsingborg
    Beiträge
    167

    Standard

    Nice job. Now ghl fix it

    Skickat från min G8141 via Tapatalk

  6. #16
    Registriert seit
    24.01.2011
    Ort
    Bohus, Sweden
    Beiträge
    153

    Standard

    Any updates on this?

    Here is my logs since 23/10 - today. Temp 2 is digital from Exp Box 2 and temp 1 is digital from P4. It is for sure an issue with digital temp and exp box 2


    Sincerely Lasse

  7. #17
    Registriert seit
    09.11.2017
    Beiträge
    386

    Standard

    We're on it, we will let you know when a fix is available.
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •