Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte
Zeige Ergebnis 1 bis 10 von 12

Thema: Conduct sensor

  1. #1
    Registriert seit
    13.03.2012
    Beiträge
    29

    Standard Conduct sensor

    Hello,

    My conduct sensor on the expension box giving a alarm.
    Even if it is spot on.
    And even is Whene the alarm is of.

    Thank you

    Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

  2. #2
    Registriert seit
    04.11.2015
    Beiträge
    659

    Standard

    Hello,

    this could be a communication error reading the probe.
    Does the probe work directly on ProfiLux 4?
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  3. #3
    Registriert seit
    13.03.2012
    Beiträge
    29

    Standard

    Zitat Zitat von MatthiasF Beitrag anzeigen
    Hello,

    this could be a communication error reading the probe.
    Does the probe work directly on ProfiLux 4?
    No it's the expension box 2

    Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

  4. #4
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.323

    Standard

    Hi there,

    MatthiasF is asking if you tried this same probe on the conductivitiy port of the ProfiLux controller itself.

    This will help us determine if the issue is with the probe or the EXB2.

  5. #5
    Registriert seit
    13.03.2012
    Beiträge
    29

    Standard

    Zitat Zitat von Vinny Beitrag anzeigen
    Hi there,

    MatthiasF is asking if you tried this same probe on the conductivitiy port of the ProfiLux controller itself.

    This will help us determine if the issue is with the probe or the EXB2.
    Yes I have done that.
    I have no alarm on the profilux.
    I have als change te prob from the profilux to the expension box and it stays the same. The expension box gives alarm.

    Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

  6. #6
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.323

    Standard

    Can you please post screenshots of your Conductivity probe settings from the EXB2?

    What is the firmware version running on both the ProfiLux and EXB2?

  7. #7
    Registriert seit
    13.03.2012
    Beiträge
    29

    Standard

    Exp 2.04
    Profilux 7.16


    Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

  8. #8
    Registriert seit
    10.07.2016
    Beiträge
    61

    Standard

    He having the same exact issue I am having that I posted about.

    It does not matter if I place the sensor off my P4 onto the expansion Box, or use a new salinity probe the expansion box will alarm. His ADC2 values almost match mine.

    sensor2_issue.jpg

    No matter what sensor I place even a new one places the ADC Value over 1000. If I place the one off the expansion box back onto the P4 it shows a ADC value of 462.

    This happened after I did the upgrade. Did you do the upgrade and this started to happen?

  9. #9
    Registriert seit
    13.03.2012
    Beiträge
    29

    Standard

    Yes after the update

    Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

  10. #10
    Registriert seit
    04.11.2015
    Beiträge
    659

    Standard

    Hello,

    try setting the measurement range again for the Cond.S probe, which is installed on ExBox2.
    Goto System->PAB-ExBox2-configuration and set it to Cond.F and back to Cond.S to apply this setting.

    Recalibrate and you should be good.
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •