Results 1 to 8 of 8

Thread: ProfiLux Expansion Box 1

  1. #1
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default ProfiLux Expansion Box 1

    After Upgrade to 1.09 firmware my temp sensor showing 40 C.
    Before I was 1.06 firmware, anybody have that and can share me ?
    Or expalin why any update EB1 is fail ?

  2. #2
    Join Date
    18.02.2009
    Location
    Kaiserslautern
    Posts
    7,704

    Default

    did you re-assign the EXB to PAB?
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  3. #3
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    Yes

  4. #4
    Join Date
    18.02.2009
    Location
    Kaiserslautern
    Posts
    7,704

    Default

    please post a screenshot of

    - System, where the EXB details can be seen
    - temperature probe in question, where ADC values can be seen
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  5. #5
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Matthias View Post
    please post a screenshot of

    - System, where the EXB details can be seen
    - temperature probe in question, where ADC values can be seen
    exb1.pngexb2.png

  6. #6
    Join Date
    18.02.2009
    Location
    Kaiserslautern
    Posts
    7,704

    Default

    you write
    After Upgrade to 1.09
    but the screenshot shows 1.08 for the EXB FW

    besides this, the ADC-values are wrong, they should be loaded from the EXB after assigning the PAB

    so please do this:
    1. PAB system reset
    2. reboot controller
    3. assign again

    if the shown firmware version is still not 1.09 do the PAB update again
    connect only the EXB during update to PAB
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  7. #7
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Matthias View Post
    you write but the screenshot shows 1.08 for the EXB FW

    besides this, the ADC-values are wrong, they should be loaded from the EXB after assigning the PAB

    so please do this:
    1. PAB system reset
    2. reboot controller
    3. assign again

    if the shown firmware version is still not 1.09 do the PAB update again
    connect only the EXB during update to PAB
    I will check and let You know
    Quote Originally Posted by Matthias View Post
    2. reboot controller
    You mean restart EB ? or Profilux also ?

  8. #8
    Join Date
    18.02.2009
    Location
    Kaiserslautern
    Posts
    7,704

    Default

    both
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •