Zeige Ergebnis 1 bis 8 von 8

Thema: Mitras 2 lightbar not dimming.

  1. #1
    Registriert seit
    30.03.2011
    Ort
    helsingborg
    Beiträge
    158

    Standard Mitras 2 lightbar not dimming.

    My mitras always is at 100%. No commands work. Why?

    Skickat från min G8141 via Tapatalk

  2. #2
    Registriert seit
    18.02.2009
    Ort
    Kaiserslautern
    Beiträge
    7.513

    Standard

    some more details about hardware and settings, please
    screenshots
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  3. #3
    Registriert seit
    30.03.2011
    Ort
    helsingborg
    Beiträge
    158

    Standard

    I have the p4. Mitras lightbar 2 140cm antic. Connected to the mitras outlet on the p4.

    Skickat från min G8141 via Tapatalk

  4. #4
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.132

    Standard

    1. Go to the MITRAS LIGHTBAR settings page and check the box, Mitras Lightbar present.
    2. At the bottom of that page, select the link SYSTEM. You will then be brought to the SYSTEM settings page.
    3. In the Communication interfaces section, click 3-times on Standard and set the function to MITRAS LIGHTBAR.
    4. Save settings.

    Test each channel in Light Composer.

    Also check the Mitras Lightbar settings to make sure you have the correct Illumination channels assigned to each channel on the LB2.

  5. #5
    Registriert seit
    30.03.2011
    Ort
    helsingborg
    Beiträge
    158

    Standard

    Thx it works 😄

    Skickat från min G8141 via Tapatalk

  6. #6
    Registriert seit
    30.03.2011
    Ort
    helsingborg
    Beiträge
    158

    Standard

    Will this cause problem with the usb? If I need to connect if the wifi isint working

    Skickat från min G8141 via Tapatalk

  7. #7
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.132

    Standard

    Glad to hear it!

    You'll still be able to connect via USB, it won't interfere.

  8. #8
    Registriert seit
    30.03.2011
    Ort
    helsingborg
    Beiträge
    158

    Standard

    Good. Thx again

    Skickat från min G8141 via Tapatalk

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •