Zeige Ergebnis 1 bis 7 von 7

Thema: Giesemann SPECTRA T5 dimm problem

  1. #1
    Registriert seit
    17.01.2016
    Beiträge
    23

    Frage Giesemann SPECTRA T5 dimm problem

    Hello,
    I had bought a second-hand Giesemann SPECTRA lamp with T5 dimm ballast, the T5 was connected to my P3 via a 1-10v cable. I had set the correct L-port and Illumination channe,the T5 can be dimmed. The problem is when I set the illumination at 0% the T5 was still lighting at the minimum. It can’t be shut-off. how to solve it.

    Thanks!
    Geändert von onlyco (09.02.2017 um 02:23 Uhr)

  2. #2
    Registriert seit
    06.02.2012
    Beiträge
    2.020

    Standard

    It can’t be shut-off. how to solve it.
    Check the minimum voltage of the L-Port and reduce it if neccessary.

    However, there was a discussion with a Gieseman technican here some years ago and he said that it´s not forseen to switch off the ballasts. Due that the shutoff needs a LF-ABOX or the EVG-AP-1F-HIC or EVG-AP-2F-HIC

  3. #3
    Registriert seit
    17.01.2016
    Beiträge
    23

    Standard

    Zitat Zitat von Gunther Beitrag anzeigen
    Check the minimum voltage of the L-Port and reduce it if neccessary.

    However, there was a discussion with a Gieseman technican here some years ago and he said that it´s not forseen to switch off the ballasts. Due that the shutoff needs a LF-ABOX or the EVG-AP-1F-HIC or EVG-AP-2F-HIC
    Thanks for reply,I have set the minimum voltage but it dosn't work still. I need to buy a LF-ABOX or change the ballasts. Thank u very much!QQ??20170209162820.png

  4. #4
    Registriert seit
    06.02.2012
    Beiträge
    2.020

    Standard

    or change the ballasts.
    This will not help. Regular ballasts don´t have a switch off function.

  5. #5
    Registriert seit
    17.01.2016
    Beiträge
    23

    Standard

    Ok, I got it, thanks again

  6. #6
    Registriert seit
    14.10.2016
    Beiträge
    31

    Standard

    You could connect the ballasts to a switchable plugbar (if you have one) and switch the socket on/off at the appropriate times

  7. #7
    Registriert seit
    17.01.2016
    Beiträge
    23

    Standard

    It's a good idear, I have bought a switchable plugbar to cooperated with the scoket. Thanks!

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •