Zeige Ergebnis 1 bis 6 von 6

Thema: Profilux 2 with doser2 slave

  1. #1
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    116

    Standard Profilux 2 with doser2 slave

    Is it possible to run a doser 2 to a Profilux 2 -yes i know the doser slave just have PAB connection but is there any extension card with PAB out or must i get a old doser unit to My old Profilux?
    Like GHL Dosing Unit 4


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  2. #2
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.546

    Standard

    No this is not possible. Only gen 1 dosers are compatible.

  3. #3
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    116

    Standard

    okay thanks. I can still buy Gen 1 or is it the end? if I buy a gen 1 works it to Profilux 4?


    Skickat från min iPhone med Tapatalk

  4. #4
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.546

    Standard

    Gen 1 dosers are no longer being produced. Perhaps you can find one from someone looking to sell their unit.

    The ProfiLux 4 will still support this doser.

  5. #5
    Registriert seit
    03.03.2009
    Ort
    alingsås
    Beiträge
    116

    Standard

    Zitat Zitat von Vinny Beitrag anzeigen
    Gen 1 dosers are no longer being produced. Perhaps you can find one from someone looking to sell their unit.

    The ProfiLux 4 will still support this doser.
    Okey thanks.
    Is this Gen 1?

  6. #6
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.546

    Standard

    Yes

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •