Seite 2 von 2 ErsteErste 12
Zeige Ergebnis 11 bis 19 von 19

Thema: Incorrect icon on the screen of my new ProfiLux Touch

  1. #11
    Registriert seit
    03.12.2009
    Beiträge
    185

    Standard

    GHL have changed their download page and not put up firmware for various items. If you pm me you email address I can send you the latest version I have downloaded V1.05
    Stay up to date with my efforts at Blue Tang Breeding here http://facebook.com/RegalTangBreeding and Mccullochi Clownfish Breeding here https://www.facebook.com/MccullochiClownfishBreeding

  2. #12
    Registriert seit
    07.02.2014
    Beiträge
    31

    Standard

    I refill firmware version 1.05
    Problem not resolved

  3. #13
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.597

    Standard

    When you update the Touch firmware you also have to update the images.

    This is done in the Touch menu of GCC.

  4. #14
    Registriert seit
    07.02.2014
    Beiträge
    31

    Standard

    offcourse I did it
    Problem not resolved (((

  5. #15
    Registriert seit
    18.02.2009
    Ort
    Kaiserslautern
    Beiträge
    7.632

    Standard

    Hi

    I just added 1.06 to the download section

    https://www.aquariumcomputer.com/downloads/

    the only change in 1.06 to 1.05 is a fix for displaying charts - some displays had problems with storing data
    an update from 1.05 to 1.06 is only necessary if your model has problems with saving measurment data

    so please do this:

    1. update the Touch (here: 1.06)

    2. upload allTouch screens, it seems for some reasons the pictures got lost for some reason
    to do this we will send you all pictures as a ZIP file -> send an email to info@ghl-kl.de and ask for the Tocuh pics, refer to this thread
    unpack them
    click on "update pics..."
    select all these unzipped files, confirm

    now all screes are hopefully restored

    if not then we have to assume a hardware defect
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  6. #16
    Registriert seit
    07.02.2014
    Beiträge
    31

    Standard

    I updated to 1.06
    problem did not resolved

    GCC shows firmware version 1.06 and picture version 1.06
    On the splash screen of starting page of TouchScreen I see firmvare version 1.05 and pictiure version 1.06

  7. #17
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    1.597

    Standard

    Did you do this?

    "2. upload allTouch screens, it seems for some reasons the pictures got lost for some reason
    to do this we will send you all pictures as a ZIP file -> send an email to info@ghl-kl.de and ask for the Touch pics, refer to this thread
    unpack them
    click on "update pics..."
    select all these unzipped files, confirm"

  8. #18
    Registriert seit
    07.02.2014
    Beiträge
    31

    Standard

    Button "Update pics" does not works.
    I push this button but "select file dialog box" does not start. And I can not upload images to Touch

    I use GHLControlCenter_V1079
    GHLControlCenter_V1079\ProfiLuxTouchFiles has only two folders: Pics102 and Pics103
    I try to create GHLControlCenter_V1079\ProfiLuxTouchFiles\Pics105 and GHLControlCenter_V1079\ProfiLuxTouchFiles\Pics106 folders and unzip images to this folders.
    Nothing.
    Geändert von progman (28.01.2016 um 16:02 Uhr)

  9. #19
    Registriert seit
    07.02.2014
    Beiträge
    31

    Standard

    I do not know how i did it, but i uploaded images to Touch :-)
    you should watch it

    Firmware version is 1.05 And Picture version 1.08
    20160128_232308.jpg
    second screen is smile too
    20160128_232313.jpg
    20160128_232317.jpg
    GCC shows firmware version 1.06 and picture version 1.08

    PS I fixed it. I resave all images viaphotoshop and refill to device.
    And changed background color for 5_SettingsIcons.png to RGB ( 255, 0, 255 )
    All is correct now

    I think it is a mistake with parsing png file. And calculating an offset to bitmap data of image
    Geändert von progman (28.01.2016 um 19:22 Uhr)

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •