Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Expansion box Problem

  1. #1
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default Expansion box Problem

    I have buy EXBox ( I checked and it's v 1.01)
    I connected to the system but i don't see PAB
    I have firmware 6.15

    I reset PAB from computer but i see only PAB to assing


    I try connection Profilux - PAB PowerBar - Expansion box
    and profilux - expansion box - pab power bar
    That same problem

    Where is problem ?
    Last edited by kwiatek; 08.04.2015 at 14:34.

  2. #2
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    Any answer ?!Support ! ?

  3. #3
    Join Date
    30.06.2013
    Posts
    111

    Default

    Have you assigned the pab devices on the profilux unit (not on computer)?

  4. #4
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    Problem is because i don't see nothing on profilux unit too, only my PAB PowerBar

  5. #5
    Join Date
    13.08.2010
    Posts
    4,081

    Default

    can, or have you tested an other PAB Cable?

  6. #6
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    I have 2 PAB cables
    New and old(black and grey)

    On all i don't see ExBox but on all i see PAB PowerBar, so cable is ok

  7. #7
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    Support please help !!!

  8. #8
    Join Date
    13.11.2013
    Posts
    1,001

    Default

    Hello,

    do you see the expansionbox if you navigate directly on the ProfiLux to System -> Configure PAB -> Assign devices?
    If you can see the expansion box than mark it with a X and assign it.

    IF you still don't see the box, please try to connect the expansionbox without the powerbar and check if you can assign it.
    As second step you can try to do a pab reset directly on the ProfiLux (System -> Confirgure PAB ->PAB System reset) and try to assign the box.

    The last thing you can try is to do an emergency update of the expansion box. You can download the firmware in our download area.
    For the update you must unplug all other PAB devices and only connect the expansion box.

    You can start the firmware update with GHL Control Center and follow the instructions:

    pab emergency-update.jpg
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

  9. #9
    Join Date
    21.11.2014
    Location
    Gdynia, Poland
    Posts
    55

    Default

    I make emergrncy update, now i see EXbox but when i transfer software is error on end
    like this
    20150409_105037.jpg
    I was try that same and is problem
    I see all sensor have stupid data:
    Temp 0 - ( I make callibration)
    Redox 1000mV
    exbox_1.png
    exbox_2.png

    What is next step ?

  10. #10
    Join Date
    13.11.2013
    Posts
    1,001

    Default

    You need to do the mergency update, please follow this insctuctions:

    1. Unplug all PAB cables from your ProfiLux.
    2. Connect only the ExpansionBox to your ProfiLux and make sure all other device are disconnected from the ProfiLux.
    3. Unplug the power cable from the ExpansionBox.
    4. Open GHL Control Center and connect to your ProfiLux.
    5. Click Firmwareupdate... in the top menu:
    step1.jpg

    6. Check the checkbox and the confirm button:
    step2.jpg

    7. Open the firmware of the ExpansionBox:
    step3.jpg

    8. click Ok in this window:
    step4.jpg

    9. click OK in this window:
    step5.jpg
    No support or warranty issues over PM! Please send PMs to the moderators only if you have general problems with using the forum! Thanks for helping us to keep the support efficient.
    Kein Support oder Reklamationsabwicklung über PM! Bitte senden Sie an die Moderatoren nur PMs bei allgemeinen Problemen mit der Verwendung des Forums! Danke dass Sie uns dabei helfen, den Support effektiv zu gestalten.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •