PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : PF 3 and PF 2 working as one



onno10
09.05.2012, 19:49
I have a PF 3 and a PF 2 is it posible to connect de 2 computers so the work as one. Let the PF 2 work as an expantionbox ?

Wirus
09.05.2012, 20:10
No, thatīs not possible.

onno10
09.05.2012, 20:17
Danke fur das antwort.