PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Mac address



EgaReef
09.01.2020, 20:44
Hi,

I have a friend who has got this.

What should he do?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200109/172d5a55dc12e4ef805098b56fb789af.jpg

Enviado desde mi Mi A1 mediante Tapatalk

Vinny
09.01.2020, 22:45
Follow the steps provided in that text.

EgaReef
10.01.2020, 15:47
I don't see the option in system.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200110/548ac5181c6b5e7f583af14f97f141a2.jpg

Enviado desde mi Mi A1 mediante Tapatalk

WernerP
10.01.2020, 17:46
If you click on LAN, you will see the MAC-address field.

Mistahbrock
11.01.2020, 16:06
Hello There

I looks like there is two instances of the same profile controller, this could mean that the router gets confused, so unless there is two controllers I would delete the one not needed and then I would restart the router to clear the Mac client table

Best Regards, Brock

EgaReef
12.01.2020, 17:19
Thanks

Enviado desde mi Mi A1 mediante Tapatalk