PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : cant connect to one of my lights



gino555
06.07.2018, 21:34
i have reset my mitras lights to factory settings after moving house I have tried to set my lights up and set the address's as slave 2&3 when I transmit my project it only transmit to one light only is there any way of checking if my light is connected? I have tried to direct output to lamp and this has not worked

Vinny
07.07.2018, 15:51
On the fixture itself, go through the WIRELESS settings and make sure ALL fixtures are on the SAME channel. Only the address should be different.

gino555
08.07.2018, 15:29
Thanks Vinny,

They are all on Channel 11