PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Remote access



myprofilux
29.05.2018, 12:41
Hi all,

I did search but didn't find a definitive answer. In GCC 1113 or 1114 I can't seem to find the remote control option like one use to have for the P3. This was super handy esp if you need to calibrate probes and your Profilux main system is on the other side of the house or fish room. Is this gone or just not implemented yet (or wont be implemented).

MatthiasF
30.05.2018, 14:02
Hello,

this option is not available for ProfiLux 4.

itsmorefun
30.05.2018, 19:10
https://forum.aquariumcomputer.com/showthread.php?13148-Question-to-the-owners-of-the-Profilux-4&highlight=remote

this is not planned at the moment, demand is very low, we have things with higher priorities right now