PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Monitor amps



Clownfishy
08.02.2018, 19:26
Can the profilux 4 monitor and report on individual watts/amps measurements per power bar outlets.

Vinny
09.02.2018, 18:43
Yes.

ProfiLux 4 will display the AMP usage for each outlet.

Clownfishy
09.02.2018, 20:02
Many thanks

WWIIIREEF
18.02.2018, 05:14
Where is the AMP usage per outlet displayed?