PDA

Archiv verlassen und diese Seite im Standarddesign anzeigen : Assistance with connecting P4 to myGHL



mraporter
11.02.2017, 11:09
Hi all,

I appreciate that myGHL is read only at the moment, but I'm having issues connecting my P4 to myGHL at all.

First question - what does the wifi modus mean? It's not clear what client (infrastructure) or access point actually mean?

I believe I've managed to connect my new GHL correctly to my wifi correctly, but whatever settings I choose I can't connect to myGHL.

Settings are as follows on the control centre:

8895

8896

The P4 changes between a blue light and a while light on top (always flashing), and the led to the right of the wifi writing on the front of the P4 is constant green.

8897

8898

As I mentioned the top light is always flashing blue or white (it changes between the two colours every minute or so).

However, no matter how I change the wifi modus all I get it the following message from myGHL:

8899

Please help

Thanks
Andy

mraporter
11.02.2017, 11:11
Sorry some of the pictures are upside down

Vinny
11.02.2017, 21:24
Client mode allows you to connect the P4 to your WiFi network.

Access point mode allows you to give the P4's built-in wifi hotspot a name and designate a password for this hotspot.

In the Access point column, you can give the P4 hotspot a name and password. These are not required fields.


Set the P4 to Client & Access point, disconnect from the P4 for 20-30 seconds, then reconnect, and see what IP address was assigned to your P4. Once you've done that, add the device to your myGHL account.

mraporter
11.02.2017, 22:46
Thank you Vinny. It still took a couple of attempts before it connected but it had now worked.

MyGHL itself doesn't seem to be working very well, timing out on places sensors not showing correctly, etc...but I think some of those problems are already known as teething problems.

RaymondV
01.03.2017, 11:06
Hi,

Just to be correct.
Client mode : SSID needs to be the already existing SSID from my Router. Correct?
Accespointmode : SSID can be somthing like GHLP4accespoint. Correct?

MatthiasF
01.03.2017, 14:50
Hi,

Just to be correct.
Client mode : SSID needs to be the already existing SSID from my Router. Correct?
Accespointmode : SSID can be somthing like GHLP4accespoint. Correct?

Hello Raymond,

yes, you are absolutely correct.

RaymondV
01.03.2017, 14:54
With the above assumptions i can't login on my device via myGHL while it says that it is online.
8993
8994

MatthiasF
01.03.2017, 15:08
You can send us your device's information (myGHL-ID, serial number),
so we can have a detailled view on this issue:

support@ghl-kl.de

RaymondV
01.03.2017, 15:12
Done

Reefer17
16.03.2017, 19:11
I have the same problem. I have updated firmware and has the p4 connected wireless. In myGHL the online state is greyed out. I tried everything. Sometimes the wifi LED blinks green and sometimes light constant. Most often it blinks. Is this a generel error?

MatthiasF
17.03.2017, 10:48
I have the same problem. I have updated firmware and has the p4 connected wireless. In myGHL the online state is greyed out. I tried everything. Sometimes the wifi LED blinks green and sometimes light constant. Most often it blinks. Is this a generel error?

Hello Reefer17,

send us the ProfiLux 4's myGHL-ID and serial number to support@ghl-kl.de
and refer to this thread, please.

andykmy
27.03.2017, 17:12
Hi,
I am new in use of Profilux 4, where can I find the myGHL ID? Thx

Vinny
27.03.2017, 23:18
myGHL ID is located in the Communication settings page in GCC.

You can see exactly how a device is connected to myGHL by following the steps in this video:
https://youtu.be/09d-INDfblc

EgaReef
28.03.2017, 20:17
Hi,

I have problems connecting to profilux via myghl. In the display of profilux appears the icon myghl correctly, but on the web appears in green one second and then black.

Thankshttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170328/eba8d3714f96cb028c4b80117287f96e.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170328/95474766c3bc8c5df50572bad5d90a6b.jpg

EgaReef
29.03.2017, 18:13
Hi,

Today the connection is green.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170329/07ce983da6421bfb7c6dcad286b3bfb4.jpg

After pressing the show button, is left thinking and no data.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170329/e18feb480566a241d39be0ee2fba3999.jpg

Thanks

MatthiasF
30.03.2017, 08:29
Hello EgaReef,

do you mean that it does not complete the loading process and
stays in the state your screenshot shows?
Contact us via support@ghl-kl.de with your system details (serial number, myGHL-ID),
so we can have a better view on this issue.