GHL Premium Reseller

 

You are a reseller and you'd like to see your banner her? Contact us!


Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte
Zeige Ergebnis 1 bis 10 von 11

Thema: need help with ATO optic sensor

  1. #1
    Registriert seit
    29.10.2014
    Beiträge
    7

    Standard need help with ATO optic sensor

    ATO stopped working. Diagnostic code is 12. I replaced the optical sensor, but the same diagnostic code is displayed. What is the meaning of the diagnostic code? How do I reset it or fix it? The following is the information for my Profilux unit and software:

    - Profilux 3.1N
    - Profilux firmware 6.28
    - GHL Control Center, Version 1.0.9.6

  2. #2
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    869

    Standard

    What code are you referring to? Can you post a screenshot?

  3. #3
    Registriert seit
    29.10.2014
    Beiträge
    7

    Standard

    From the Profilux unit select Level ---> Diagnostic

  4. #4
    Registriert seit
    27.05.2015
    Beiträge
    869

    Standard

    The information displayed there shows what sensor is currently assigned but not triggered yet or on stand-by.

    In your case, you have sensor 1 and 2 assigned. That is why you see 12. If you toggle each sensor, you will see the corresponding sensor number disappear after a couple seconds. This indicates that the sensor has been triggered.

  5. #5
    Registriert seit
    29.10.2014
    Beiträge
    7

    Standard

    How do I fix the problem to get ATO to work?

  6. #6
    Registriert seit
    15.02.2016
    Ort
    Fort Myers, FL - USA
    Beiträge
    40

    Standard

    Have you toggled the sensor(s) to see if they respond in GCC ?
    Can you post a screenshot of your ATO configuration showing the sensors?

    Also make sure that your cables are connected snug, if you're using a splitter make sure both sensors are snug in the splitter cable, and splitter cable is in the correct port on the PL3.1
    marco

    RS Reefer 450; /////GHL P3 * 2x PB5.1 * PLM-PWC * -> * 2x Mitras LX 7206, Doser 2 SA Royal Exclusiv RD3 80w(10v) * Bubble King Double Cone 180 w/ RD3
    GHL Owners Facebook Group: GHL Owners / ProfiLux / Mitras / etc

  7. #7
    Registriert seit
    29.10.2014
    Beiträge
    7

  8. #8
    Registriert seit
    29.10.2014
    Beiträge
    7

    Standard

    Sorry, uploaded an incorrect image. Here is the other screen shot.Screen Shot 2017-09-01 at 4.33.50 PM.png

  9. #9
    Registriert seit
    29.10.2014
    Beiträge
    7

    Standard

    Any suggestions?

  10. #10
    Registriert seit
    15.02.2016
    Ort
    Fort Myers, FL - USA
    Beiträge
    40

    Standard

    Have you cleaned it, then reset and moved up/down, above and below water to see if it shows reaction in GCC under "SETTING AND STATES LEVEL-SENSOR INPUTS"
    I'm just going to throw this out there, because it's happened, but please re-verify that the level sensors/pl-ly is plugged into the correct port.
    marco

    RS Reefer 450; /////GHL P3 * 2x PB5.1 * PLM-PWC * -> * 2x Mitras LX 7206, Doser 2 SA Royal Exclusiv RD3 80w(10v) * Bubble King Double Cone 180 w/ RD3
    GHL Owners Facebook Group: GHL Owners / ProfiLux / Mitras / etc

Forumregeln

  • Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
  • Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
  • Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.
  •